Yhteistyöyritykset

Yhteistyöyritykset esittäytyvät

Tutustu Saimaalle.fi-rekrytointikampanjaan osallistuneisiin yrityksiin!

savonlinna

Savonlinnan kaupunki

Savonlinna on kansainvälinen kulttuuri- ja sivistyskaupunki Saimaan sydämessä. Kaupungilla työskentelee noin 1100 työntekijää. Tarjoamme kuntalaisille laadukkaita ja asiakaslähtöisiä palveluita asumiseen, ympäristöön, kasvatukseen ja opetukseen liittyen. Olemme myös vahvasti kehittämässä alueen elinvoimaisuutta ja tukemassa uusia innovaatioita.

www.savonlinna.fi

sosteri

Sosteri

Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, palvelee alueen väestöä erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalipalvelujen tuottajana. Sosteri työllistää noin 1550 eri alojen ammattilaista. Sosterissa kehitetään toimintoja jatkuvasti, jotta asiakkaille, potilaille ja henkilöstölle voidaan tarjota paras mahdollinen hoito ja työympäristö.

www.sosteri.fi

andritz-870x580n2

ANDRITZ Oy

ANDRITZ Oy on yksi maailman johtavista sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palvelujen toimittajista. Sen tuotealueita ovat puunkäsittely, kuituprosessit, kemikaalien talteenotto ja massankäsittely. Lisäksi ANDRITZ Oy tarjoaa erilaisia biomassakattiloita ja kaasutuslaitoksia energian tuotantoon.

www.andritz.com

xamk

XAMK

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun – Xamkin – kampuksena on koko maailma. Kivijalkoina ovat Kotka, Kouvola, Mikkeli ja Savonlinna.

www.xamk.fi

maestro-logo-870x580

Maestro

Maestro on vuonna 1986 perustettu suomalainen ohjelmistotalo, jonka tehtävänä on auttaa asiakkaitamme menestymään. Yritys työllistää 80 asiantuntijaa Savonlinnassa, Lappeenrannassa ja Helsingissä.

www.maestro.fi

punkaharjun-puutaito

Punkaharjun Puutaito Oy

Punkaharjun Puutaito Oy on Punkaharjulla ja Kerimäellä toimiva puun jatkojalostusteollisuuden alihankin- tayritys. Erikoisalaamme ovat puisten pakkausmateriaalien valmistaminen paperi- ja kartonkiteollisuuteen, sekä levytyöstöt vaneriteollisuuteen ja puutaloelementtien valmistus.

www.puutaito.fi

savox-neveralone

Savox Communications Oy Ab

Savox Communications Oy Ab on erikoistunut suunnittelemaan ja valmistamaan vaativaan ammattikäyttöön tarkoitettuja viestintäratkaisuja ja -laitteita palo- ja pelastustoimintaan, poliisille ja puolustusvoimille sekä teollisuuteen. Tuotevalikoima täydentyi teollisuustietokoneilla – ja näytöillä Control Express Finlandin siirryttyä Savoxin omistukseen keväällä 2017.

www.savox.com

talokeskus

Talokeskus Yhtiöt Oy

Talokeskus Yhtiöt Oy on vakavarainen konserni, joka tarjoaa asiantuntijapalveluita ja ohjelmistoja kiinteistön koko elinkaarelle. Tärkein tuotteemme Tampuuri on markkinoiden laajin ja nopeimmin kehittyvä kiinteistötietojärjestelmä. Olemme kehittäneet Tampuuria jo 18 vuoden ajan ja tänä päivänä nautimme markkinajohtajan asemasta

www.talokeskus.fi

norelco

Norelco Oy

Norelco Oy on suurin kotimainen sähkökojeistojen, muuntamoiden ja sähköasemien valmistaja. Yritys on alallaan tunnettu innovatiivisesta tuotekehityksestään ja tehokkaasta toiminnastaan.  Tuotanto tehdään kolmella tehtaalla Savonlinnassa ja Kuopiossa.

www.norelco.fi

rtk-logo

RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo.
Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä – nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti.

www.rtkhenkilostopalvelu.fi

lusto

Lusto

Lusto – Suomen Metsämuseo on metsäkulttuurin valtakunnallinen erikoismuseo. Museossa työskentelee 15 hengen monialainen asiantuntijaryhmä.

www.lusto.fi

svl-seudun

Savonlinnan Seudun Työterveys ry

Savonlinnan Seudun Työterveys ry, SSTTR on Savonlinnan seudulla työterveyspalvelujen tarjoava yksityinen yritys. Tällä hetkellä hoidamme noin 4 000 asiakasyritystemme työntekijän työterveyspalvelut.

www.ssttr.fi

parturi

Tanen Parturi-kampaamo

Tanen Parturi-kampaamo on monipuolisia parturi-kampaamo- sekä kosmetologipalveluja tarjoava savonlinnalainen yritys. Yritys on perustettu vuonna 1973 ja on tunnettu erityisesti vihreästä valosta eli parturi-kampaamoon pääsee aikaa varaamatta.

www.tanenparturikampaamo.fi

kruunupuisto-logo

Kruunupuisto

Kruunupuisto on monipuolisia kuntoutuspalveluja tarjoava kuntoutus- ja hyvinvointikeskus Punkaharjulla. Toimimme luonnonkauniilla harjualueella.

www.kruunupuisto.fi

neste

Neste Mertala

Neste Mertala on monipuolisen palvelun liikenneasema Savonlinnassa.

www.nestemertala.fi

vetrea-870x580px

Vetrea Terveys Oy

Vetrea-konserni on Itä-Suomen johtava ja voimakkaasti kehittyvä yksityinen hyvinvointipalvelujen tuottaja. Yhtiö tarjoaa laadukkaita ja asiantuntevia hoiva-, asumis- ja kuntoutuspalveluita sekä kotihoidon ratkaisuja. Konserni toimii yhteensä 13 paikkakunnalla ja 19 toimipisteessä työllistäen noin 600 työntekijää.

www.vetrea.fi

restamaster

Restamaster Oy

Restamaster Oy on erikoispuusepäntehdas, jonka asiakkaitamme ovat tunnetut hotellit, ravintolat, rakennusliikkeet sekä muut erikoiskalusteita tarvitsevat yhteisöt ja yritykset.

www.restamaster.fi

linnanportinapteekki_logo

Linnanportin apteekki

Linnanportin apteekki on kasvava ja kehittyvä apteekki, joka palvelee pääapteekissa Savonlinnan Prismassa sekä sivuapteekeissa Mertalan S-Marketin yhteydessä ja Enonkoskella. Apteekeissa työskentelee apteekkarin lisäksi 16 alan ammattilaista ja yrityksessä on käytössä MAXX-apteekkijärjestelmä ja ROWA-robotti.

www.apteekkiin.fi

luonnonvarakeskus-logo

Luonnonvarakeskus (Luke)

Luonnonvarakeskus (Luke) on noin 1300 hengen tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on tutkimuksen keinoin edistää uusiutuvia luonnonvaroja hyödyntävien yritysten ja elinkeinotoiminnan kestävyyttä, kannattavuutta ja kilpailukykyä. Lukella on myös viranomaistehtäviä. Toimipaikkaverkosto kattaa koko Suomen.

www.luke.fi

pulp-and-paper-870x580px

Savonlinna Works Oy

ANDRITZ Oy:n omistama Savonlinna Works Oy valmistaa koneita ja laitteita sellu- ja paperiteollisuudelle maailmanlaajuisesti. Konepaja tuottaa myös monipuolisia huolto- ja varaosapalveluita asiakkaiden tarpeisiin. ANDRITZ Oy on yksi johtavista sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palvelujen toimittajista. Yhtiö on osa itävaltalaista teknologiakonsernia ANDRITZ AG:ta.

www.andritz.com

Savonlinnan-hankekehitysOy

Savonlinnan Hankekehitys Oy

Savonlinnan Hankekehitys Oy on Savonlinnan kaupungin omistama yhtiö, joka toteuttaa Savonlinnan kaupunkistrategian mukaisia kehittämishankkeita ja –palveluja.

www.savonlinna.fi

linnanvaki

Linnanväki

Henkilöstöpalvelu Linnanväki Oy on savonlinnalainen henkilöstövuokrausta ja rekrytointipalveluja tarjoava yritys. Työllistämme eri alojen osaajia määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin, vuokratyöhön tai suoraan yritysasiakkaillemme. Arvostamme aidosti jokaista työntekijäämme, ja paikallisena perheyrityksenä palvelemme työnhakijoitamme ja työntekijöitämme aina yksilöllisesti ja reilusti.

www.linnanvaki.fi

rudus

Rudus

Rudus Oy on johtava kivipohjaisia rakennusmateriaaleja valmistava yhtiö. Ruduksen laadukkaat ja kestävät tuotteet ovat mukana siellä, missä rakennetaan vastuullisesti pitkäikäistä ja viihtyisää ympäristöä, taloja ja infraa.

www.rudus.fi

joros_logo

Joros Oy

Joros Oy on EN 1090 sertifioitu putkentaivutukseen erikoistunut yritys ja työllistää noin 60 erityisalojen ammattilaista nykyaikaisissa tuotantotiloissa. Erityisosaamisemme ja joustavuutemme ansiosta tuotevalikoimamme on kasvanut erittäin laajaksi. Joros Oy on valmistanut erilaisia huvivenevarusteita yli sataan eri venemalliin ollen luotettava tuotekehitys- ja yhteistyökumppani lähes kaikille suomalaisille venealan yrityksille.

www.joros.fi

sami-870x580

Ammattiopisto SAMIedu

Itä-Savon koulutuskuntayhtymä on kuuden kunnan omistama ammatillisen koulutuksen järjestäjä, jonka ylläpitämässä Ammattiopisto SAMIedussa opiskelee noin 1600 opiskelijaa. Henkilöstöä on noin 200. Kokonaisasiakasmäärä vuositasolla on noin 4500 henkilöä. Opetus- ja kulttuuriministeriön laatupalkinnon neljä kertaa voittanut Ammattiopisto SAMIedu on asiakkaalle haluttu alueellinen ja kansainvälinen huippukouluttaja sekä kumppanuusverkostossa rohkea uudistaja.

www.samiedu.fi

FI_SOS_Logo_blue-neg-870x580

SOS-Lapsikylä

SOS-Lapsikylän tavoitteena on lisätä lasten ja perheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla. Tarjoamme yhteisöllistä perhehoitoa sekä räätälöityä tukea perheille. Toimimme myös kehittämiskumppanina kunnille ja maakunnille lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962 ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Lapsikylätoimintaa on yli 130 maassa.

www.sos-lapsikyla.fi

blc-870x580

BLC

BLC on nopeasti kasvava, vakavarainen, moderni turva- ja tietotekniikan palveluita tarjoava konserni. Missiomme on olla asiakkaillemme opas tieto- ja turvatekniikassa. BLC-konsernin vuotuinen liikevaihtotaso on 48 M€ ja henkilöstömäärämme on jo yli 300 henkilöä. Konserniin kuuluu neljä liiketoimintayhtiötä, joita ovat BLC Taito, BLC Telecom, BLC Turva ja BLC Rahoitus. Toimimme 13 paikkakunnalla läpi Suomen ja pääkonttorimme on Savonlinnassa. BLC on perustettu vuonna 1889.

www.blc.fi

suursavo

Osuuskauppa Suur-Savo

Osuuskauppa Suur-Savo on S-ryhmään kuuluva alueosuuskauppa, joka toimii Etelä-Savossa 12 kunnan alueella. Yrityksen toimialoja ovat päivittäistavarakauppa, käyttötavarakauppa, hotelli- ja ravintolatoiminta, autokauppa ja liikennemyymälätoiminta.

www.s-kanava.fi

vpmlogo

VMP Varamiespalvelu

VMP Varamiespalvelu on 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, jonka ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Meillä on ilo tarjota osa-aikaisia ja vakituisia työtehtäviä vuosittain 4 000 asiakasyrityksen palveluksessa lähes 16 000 työntekijälle. Meillä on Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisointi.

www.vmp.fi

aqualow

Aquaflow Oy

Yhtiö on osa maailman suurinta vesialan konsernia, Veolia Water Technologiesia, jonka teknologiakeskuksena Aquaflow on kehittänyt sellu- ja paperiteollisuuden vedenkäsittelyn ydinprosesseja ja päälaitteita, joilla vähennetään merkittävästi ympäristöpäästöjä ja saavutetaan tiukimmatkin lupa-arvot vaativissa ilmasto- ja tehdasolosuhteissa. Viennin osuus 15 Meuron liikevaihdostamme on yli 60 prosenttia.

tott

Tott-Print

Tott Print on johtava digipaino Savonlinnassa. Toteutamme ammattitaidolla monipuoliset painotyöt käyntikorteista kalentereihin sekä jälkikäsittelyt numeroinneista, perforointeihin ja preeglauksiin. Nopeat toimitukset ja joustava palvelu. Palvelemme arkisin klo 8-16.

www.tott-print.fi

Yhteistyössä myös