YHTEISTYÖYRITYKSET

Joulupukin_tupaantuliaiset_print_-12

Savonlinnan Hankekehitys Oy

Savonlinnan Hankekehitys Oy on Savonlinnan kaupungin omistama yhtiö, joka toteuttaa Savonlinnan kaupunkistrategian mukaisia kehittämishankkeita ja –palveluja.

www.savonlinna.fi

Leikkaussalikuva

Sosteri

Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, palvelee alueen väestöä erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalipalvelujen tuottajana.

www.sosteri.fi

lisahaku_ylakuva-1920x725_en-1920x725

XAMK

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun – Xamkin – kampuksena on koko maailma. Kivijalkoina ovat Kotka, Kouvola, Mikkeli ja Savonlinna.

www.xamk.fi

SK

Savonlinnan kaupunki

Savonlinna on kansainvälinen kulttuuri- ja sivistyskaupunki Saimaan sydämessä. Kaupungilla työskentelee noin 1100 työntekijää. Tarjoamme kuntalaisille laadukkaita ja asiakaslähtöisiä palveluita asumiseen, ympäristöön, kasvatukseen ja opetukseen liittyen. Olemme myös vahvasti kehittämässä alueen elinvoimaisuutta ja tukemassa uusia innovaatioita.

www.savonlinna.fi

maestro-logo-870x580

Maestro

Maestro on vuonna 1986 perustettu suomalainen ohjelmistotalo, jonka tehtävänä on auttaa asiakkaitamme menestymään. Yritys työllistää 80 asiantuntijaa Savonlinnassa, Lappeenrannassa ja Helsingissä.

www.maestro.fi

punkaharjun-puutaito

Punkaharjun Puutaito Oy

Punkaharjun Puutaito Oy on Punkaharjulla ja Kerimäellä toimiva puun jatkojalostusteollisuuden alihankin- tayritys. Erikoisalaamme ovat puisten pakkausmateriaalien valmistaminen paperi- ja kartonkiteollisuuteen, sekä levytyöstöt vaneriteollisuuteen ja puutaloelementtien valmistus.

www.puutaito.fi

savox-neveralone

Savox Communications Oy Ab

Savox Communications Oy Ab on erikoistunut suunnittelemaan ja valmistamaan vaativaan ammattikäyttöön tarkoitettuja viestintäratkaisuja ja -laitteita palo- ja pelastustoimintaan, poliisille ja puolustusvoimille sekä teollisuuteen. Tuotevalikoima täydentyi teollisuustietokoneilla – ja näytöillä Control Express Finlandin siirryttyä Savoxin omistukseen keväällä 2017.

www.savox.com

talokeskus

Talokeskus Yhtiöt Oy

Talokeskus Yhtiöt Oy on vakavarainen konserni, joka tarjoaa asiantuntijapalveluita ja ohjelmistoja kiinteistön koko elinkaarelle. Tärkein tuotteemme Tampuuri on markkinoiden laajin ja nopeimmin kehittyvä kiinteistötietojärjestelmä. Olemme kehittäneet Tampuuria jo 18 vuoden ajan ja tänä päivänä nautimme markkinajohtajan asemasta

www.talokeskus.fi

norelco

Norelco Oy

Norelco Oy on suurin kotimainen sähkökojeistojen, muuntamoiden ja sähköasemien valmistaja. Yritys on alallaan tunnettu innovatiivisesta tuotekehityksestään ja tehokkaasta toiminnastaan.  Tuotanto tehdään kolmella tehtaalla Savonlinnassa ja Kuopiossa.

www.norelco.fi

rtk-logo

RTK-Palvelu Oy

RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo.
Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä – nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti.

www.rtkpalvelu.fi

lusto

RTK-Palvelu Oy

Lusto – Suomen Metsämuseo on metsäkulttuurin valtakunnallinen erikoismuseo. Museossa työskentelee 15 hengen monialainen asiantuntijaryhmä.

www.lusto.fi

svl-seudun

Savonlinnan Seudun Työterveys ry

Savonlinnan Seudun Työterveys ry, SSTTR on Savonlinnan seudulla työterveyspalvelujen tarjoava yksityinen yritys. Tällä hetkellä hoidamme noin 4 000 asiakasyritystemme työntekijän työterveyspalvelut.

www.ssttr.fi

parturi

Tanen Parturi-kampaamo

Tanen Parturi-kampaamo on monipuolisia parturi-kampaamo- sekä kosmetologipalveluja tarjoava savonlinnalainen yritys. Yritys on perustettu vuonna 1973 ja on tunnettu erityisesti vihreästä valosta eli parturi-kampaamoon pääsee aikaa varaamatta. Runsas henkilökunta ja avarat liiketilat mahdollistavat asiakkaille monipuoliset ja yksilölliset palvelut.

www.tanenparturikampaamo.fi

kruunupuisto-logo

Kruunupuisto

Kruunupuisto on monipuolisia kuntoutuspalveluja tarjoava kuntoutus- ja hyvinvointikeskus Punkaharjulla. Toimimme luonnonkauniilla harjualueella.

www.kruunupuisto.fi

neste

Neste Mertala

Neste Mertala on monipuolisen palvelun liikenneasema Savonlinnassa.

www.nestemertala.fi

vetrea-870x580px

Vetrea Terveys Oy

Vetrea-konserni on Itä-Suomen johtava ja voimakkaasti kehittyvä yksityinen hyvinvointipalvelujen tuottaja. Yhtiö tarjoaa laadukkaita ja asiantuntevia hoiva-, asumis- ja kuntoutuspalveluita sekä kotihoidon ratkaisuja. Konserni toimii yhteensä 13 paikkakunnalla ja 19 toimipisteessä työllistäen noin 600 työntekijää.

www.vetrea.fi