Naapuriksi Savonlinnaan Saimaan rannalle - Saimaalle.fi

Hae unelmiesi naapuria

Uudet työntekijät perheineen tuovat virtaa myös harrastustoimintaan ja muihin vapaa-ajan rientoihin. Siksi kysymme nyt teiltä, millaisia hyviä tyyppejä te toivotte naapureiksi?

Kampanjan järjestävät Savonlinnan kaupunki, ammattiopisto SAMIedu, Savonlinnan Vuokra-asunnot Oy ja Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Sosteri.

Vetoavin ilmoitus palkitaan ruostumattomasta teräksestä valmistetulla savustuspöntöllä (arvo 400 €).

Tee oma hakuilmoitus unelmiesi naapurista 5.5.2019 mennessä.

Naapurihakemus:

Hakijan tiedot:

Kuvan koko max. 2 mb

Yhteydenotot moderoidaan ja välitetään ilman ilmoittajan yhteystietoja.

Järjestäjä

Savonlinnan kaupunki, Olavinkatu 27 57130 Savonlinna, jäljempänä “Järjestäjä”

Osallistumisen ehdot

Kilpailuun voi osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät. Osallistumalla Kilpailuun osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa aineistoon, edelleen luovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestäjästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa aineistoon. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle, ja että hän on saanut suostumuksen aineiston lähettämiseen kaikilta aineistossa esiintyviltä henkilöiltä. Osallistumalla Kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely

Järjestäjä ei käytä eikä luovuta annettuja yhteystietoja suoramarkkinointitarkoituksiin. Osallistumisen yhteydessä annettua puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään vain voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Kilpailuun osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Kilpailuun.

Osallistuminen ja kilpailuaika

Kilpailuun voi osallistua 1.4.–5.5.2019 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä URL -sivuilla olevassa lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot, ja vahvistamalla osallistuminen painamalla “Lähetä“-painiketta. Kilpailuun voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta

Vetoavimman, eli savonlinnalaisuutta ja/tai naapuruutta hauskalla ja luovalla tavalla kuvaavimman, hakemuksen valitsee Savonlinnan kaupungin, ammattiopisto SAMIedun ja Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Sosterin edustajat. Kilpailuun voittaja saa palkinnoksi (1) ruostumattomasta teräksestä valmistetun savustuspöntön. Palkinnon arvo on 400 euroa. Voittaja valitaan 5.5.–8.6.2019 välisenä aikana. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Järjestäjä ilmoittaa voitosta viipymättä valinnan suorittamisen jälkeen voittajalle sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Palkinnon luovutuksesta ja toimituksesta sovitaan tarkemmin järjestäjän ja voittajan kesken. Voittaja julkistetaan 8.6.2019 Savonlinnan torilla kampanjan toritapahtumassa sekä sosiaalisen median kanavissa.

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu Kilpailuun osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista kilpailuun osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Selaa naapurihakemuksia

Myös tällaisia naapureita Savonlinnaan halutaan

Osuuskauppa Suur-Savon ravintola Majakan ravintolapäällikkö Janne Larinen perheineen hakee naapureiksi aktiivisia lapsiperheitä.

Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Sosterin psykologi Annukka Niemelä hakee lisää hevosista ja tanssista innostuneita naapureiksi.

BLC:llä järjestelmäasiantuntijana toimiva Petri Hiltula perheineen hakee lisää auttavaisia naapureita.

3 kuukauden ilmainen vuokra & koulutus työpaikkaan

Muutto Savonlinnaan on tehty sen verran helpoksi ettei asunto tai osaaminen tuota ongelmia. Savonlinnan Vuokratalot Oy tarjoaa kaupunkiin muuttavalle ensimmäisen asuinvuoden aikana kolme kokonaan vuokravapaata kuukautta. Ammattiopisto SAMIedu tarjoaa henkilökohtaista ohjausta uuteen tehtävään sekä koulutusta tarpeen mukaan räätälöitynä. 

Aholahdesta Rovaniemen ja Jyväskylän kautta Aholahteen

Savonlinnassa vuonna 1981 syntynyt Tiina muutti 19-vuotiaana opiskelemaan Rovaniemelle, jonne sattumalta suuntasi myös suomussalmelainen Pekka. Tiet kohtasivat, ja siitä asti kaikki päätökset ja muutot onkin tehty yhdessä. Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Xamk toi Heikkisen perheen takaisin Savonlinnaan.

Vapaita työpaikkoja Savonlinnassa

Kampanjan järjestäjät


Vahvasti mukana kampanjassa


Mukana kampanjassa


Kampanjaa tukemassa


Kahvila_Alku_logo