Case Norelco

Norelco on vuonna 1962 perustettu johtava kotimainen sähkönjakelujärjestelmien valmistaja, joka suunnittelee ja valmistaa järjestelmiä energiasektorille, teollisuuteen ja rakentamisen tarpeisiin. Yritys on erikoistunut pien- ja keskijännitekojeistoihin, muuntamoihin ja sähköasemiin sekä niihin liittyviin palveluihin. . Norelco tarvitsee lisää osaajia sähköasemien, keskuksien ja muuntamoiden valmistukseen.

Vuoden 2019 alussa tilanteeseen on luvassa helpostusta, kun 12—15 ihmistä aloittaa Norelco Oy:n ja ammattiopisto SAMIedun järjestämän neljä kuukautta kestävän kojeistoasentajan rekrytointikoulutuksen. Koulutus ei edellytä aikaisempaa sähköalan koulutusta tai kokemusta. Kaikki koulutuksen läpäisseet pääsevät Norelcolle töihin. Siellä heidän tehtävänään on sähkökeskusten kokoonpano.

Uusia osaajia houkutellaan koulutuksen, ilmaisen asumisen ja valmiin työpaikan avulla

Norelcon tarpeisiin järjestettävä täsmäkoulutus on ensimmäinen avaus Savonlinnan kaupungin, Samiedun, Savonlinnan Vuokratalojen ja alueen yritysten yhteisessä rekrytointikampanjassa. Kampanjan tarkoitus on saada kaupunkiin osaavaa työvoimaa, josta monilla yrityksillä on pula.

— Kaupunki on lähettänyt muillekin yrityksille kyselyn siitä, millaisia tarpeita kenelläkin on, sanoo elinkeinoasiamies Matti Skyttä Savonlinnan kaupungilta.

Rekrytointikampanjaan kuuluu vuokravapaita kuukausia Savonlinnan Vuokrataloissa. Norelcon rekrytointikoulutuksen yhteydessä vuokravapaat kuukaudet ovat ensimmäisen vuoden aikana neljäs, kahdeksas ja kahdestoista kuukausi.

Mikä mahdollisuus vaikkapa uudelle yritykselle sijoittua Savonlinnaan!

Lue lisää »

  • Jaa